مشاوره حقوقی رایگان - آیا سوء سابقه حساب میشه؟

سلام وقت بخیر عذر خواهی کنم چون
متنم طولانی هست .چند سال پیش یه بنده خدایی و یک دختر خانم رو تو خیابان کلانتری گرفت و بردن کلانتری گفته بودن به چه علت گرفتین مگ چی کار کردیم یعنی چی دو تا آدم تو خیابون گرفتین آوردین اونجا گفتن چون اون خانم اومده بود شهر پسره ( منظور همشهری نبود هم استانی بود و اومده بود شهر پسره ) خلاصه مامور نمی‌دونم چی شد به همون دلیل مشکوک شد گفت اگر پسره میرفت شهر اون دختره قضیه چیز دیگ بود اما اون اومده اینجا شاید کاری کردی و.. ، تعجب کردیم ) خلاصه تو خود کلانتری تعهد نگرفتن و گفتن باید برین دادگاه پرسیدن سوء سابقه نشه فلان گفت نه قاضی سوال ازتون می‌پرسه و چیزی جدی نبود تعهد میگره خلاصه پسره و خانمه با یه ضمانت کارت آموزش پرورش رفتن خونه و فردا رفتن دادگاه تعهد دادن و برگشتن خونه پسره اونجا هم پرسید ازقاضی گفت سوء سابقه نیس. حالا ما مطمعن باشم سوء سابقه نداره پسره، منظور قاضی اون رو نگفت ک از سر باز کنه و ادامه ندن و پیگیر نشن و اینکه اگه یه تعهد ساده بود چرا همون کلانتری نگرفتن تشکر پاسخ بدین چند ساله فکرمون درگیر کرده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظر می رسد در حد تشکیل پرونده و صدور رای نبوده و سوء سابقه نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در حد تشکیل پرونده و صدور رای نبوده و سوء سابقه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در حد تشکیل پرونده و صدور رای نبوده و سوء سابقه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سومیشینه باید محکومیت باشد آنهم قطعی و در برخی جرایم