مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مریم به سودا

سلام وقت بخیر من 20 سالم هست و اسم شناسنامم مریم نادری کورائیم هست ، و یک دختر عمو دارم که او هم نامش مریم نادری کورائیم هست که به مشکل می‌خوریم و از بچگی به من سودا میگن تو خانواده، میتونم درخواست تغییر نام بدم؟!

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا از طریق سامانه ثبت احوال اقدام نمایید چنانچه تایدد نشد از طریق دادگاه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.