مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام خسته نباشید... من 25سالمه و پیج اینستاگراممو به شخصی داده بودم که گولشو خوردم و ایشونم از عکسای من غصب عنوان مملکتی کرده بود و خودشو دکتر معرفی کرده بود ولی خب زود متوجه شدم و هیچ شکایتی نداشتم نه مالی نه رابطه نامشروع فقط حفاظت اطلاعات اتفاقی پیج منو تو اینستاگرام دیده بود و چون کارمندم بودم اسممو از تامین اجتماعی پیدا کرده بود و زنگ زده بود به من و اینجوری شد که گرفتار شدم... منم چون ترسیده بودم اعترافات رو نوشتم که خودم کردم و 5روز بازداشت شدم بعدش با وثیقه آزاد شدم 15ماه حبس تعزیری بخاطر غصب عنوان مملکتی و 12ماه حبس تعزیزی بخاطر مدرک علمی دکتری محکوم شدم ولی چون سابقه نداشتم دادگاه حبسمو 3سال بحالت تعلیق درآورد و چون اعتراض کردم 15ماه شد 12 ماه و 12 ماه هم شد 9 ماه، یعنی از هرکدام 3 ماه کم شد.الان من اصلا زندان نرفتم.و میخوام سو پیشینه در بیارم.میتونم در بیارم؟ تو سو پیشینه کیفری جرمامو مینویسه؟ ناگفته نمونه که این اتفاق تیرماه 1400 افتاد و 3سال تعلیقمم هنوز شروع نشده.از خدمات الکترونیک قضایی هم اقدام کردم 20 هزار تومنم پرداخت کردم ولی ابلاغیه اومد برام که باید حضوری بیای به سجل کیفری... الان میترسم که تو سوپیشینه قید بشه... ممنون میشم کمکم کنید. خدا نگهدارتون

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام جرایمتان فاقد مجازات تبعی است چراکه جرم غصب عنوان دولتی تعزیری درجه 6 و جرم استفاده غیر مجاز از عناوین علمی نیز تعزیری درجه 6 است و بنابراین به استناد تبصره 1 ماده 25 ق مجازات ، این موارد در گواهی های صادره از مراجع ذی ربط منعکس نمی گردد