مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تاخیر در پرداخت

باسلام درسال 97 مستاجر پس از 16 ماه سکونت تخلیه و بدون پرداخت اجاره یکسال مجهول المکان شده بود اکنون محکوم به پرداخت 48 میلیون تومان وجلب شده هزینه تاخیر دردادخواست من نبوده چگونه این هزینه را درخواست کنم دفتر خدمات رفتم گفتن تعلق نمی گیرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بایستی هزینه تاخیر در انجام تعهد در قرارداد اجاره قید می شد که بر اساس ان مطالبه می نمودید.در صورتی که عبارت فوق در اجاره نامه نوشته نشده باشد، موجر از نظر قانونی نمی‌تواند مبلغ جریمه را از ودیعه کسر کند. در این حالت موجر باید با ارسال یک اظهارنامه رسمی به مستاجر اعلام کند که طبق قرارداد، ملک در تاریخ مقرر تخلیه نشده و جریمه دیرکرد تخلیه شامل حال مستاجر است.مالک بعد از ارسال این اظهارنامه می‌تواند از طریق شورای حل اختلاف جهت وصول جریمه اقدام کرده و پس از تعیین تکلیف از سوی شورای حل اختلاف، مبلغ جریمه را از رهن کسر کند.توضیحات بیشتر نیازمند بحث وبررسی موضوع است از طریق پنل مشاوره تلفنی در تماس باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دادخواست جداگانه ایی مطرح کنید