مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام شخصی منزل من رو تصرف کرده بود بعد کلی شکایت تونستم منزلم رو پس بگیرم ودر انتها بابت اجرت المثل و خسارت از شخص متصرف شکایت کردم دادگاه مبلغ 27000000 تومان رو به عنوان خسارت و اجرت المثل تعیین کرد . ولی شخص متصرف مجدد شکایت اعسار کرد که توانایی پرداخت نداره و دادگاه این مبلغ رو براش قسط بندی کرد ماهی یک میلیون تومان حالا من میتونم با اعتراض به این رای به دادگاه تجدید نظر این حکم رو عوض کنم . چون بعد هفت سال که تونستم خونمو پس بگیرم این مبلغ قسط بندی منصافانه نیست. باتشکر

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام بله می توانید درخواست تجدید نظر نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید درخواست تجدیدنظر بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید نسبت به اقساط کم اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید