مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر
بنده با همسر خود از هم ب صورت توافقی جدا شدیم ودر هفته دو روز حق ملاقات فرزند مشرکتمون ب خانم دادم.
الان سه ماه عده مونم تموم شده من یک ماه مونده از عده مون فهمیدم که خانم رابطه ای داشته.
بنده نیز پیرنت عید تا الان رو گرفتم
و پسر بنده نیز میگه با مادرشو حین رابطه دیده
میخواستم شکایت کنم و حق دو روز ملاقات رو ازش بگریم و اونارو به سزایه کارشون برسونم ایا نتیجه میتونم بگیرم یا ن؟؟ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر طلاق از نوع رجعی بوده درزمان عده طلاق زن و مرد همچنان به عنوان زوجین تلقی می گردد می تواند به عنوان رابطه نامشروع با ادله اثباتی متقن اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید