مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تصادف

سلام
من چند روز پیش با ماشینم که تیبا 2 مدل 93 هستش با یه 206 تصادف کردم که منجر به چپ شدن ماشین خودم شد که مقصر 100 درصد خودرو 206 شد بابت افت ماشین چقدر خسارت واسم تعیین میکنن؟ خودم هم مسول خرید شرکت هستم هزینه ایاب و ذهاب دوره خواب ماشین جهت تعمیرات هم بهم تعلق میگره؟ اگه تعلق میگیره حدودا روزی چند میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

سلام ابتدائا بایستی تامین دلیل کنید کارشناس میزان خسارت را تعیین میکند در خصوص خسارت ایام بیکاری نیز میتوانید مطالبه خسارت کنید