مشاوره حقوقی رایگان - سیمکارت

سلام میشه بگید چطور شماره ها رو از پرینت حذف کنیم ؟

پاسخ ها :

حذف شماره از پرینت مکالمه

سوالات مرتبط

پرینت تلفن همراه
آیا میشود ی شماره از پرینت مکالمه حذف شود؟...
پرینت تلفن
سلام بنده 3 ماهه با اقایی در ارتباط هستم خانم ایشون تقاضای پرینت کرده اند ایا در پرینت تلفنی اگر گرفته شود میشه کاری کرد که شماره مربوطه با پیامک های ان پاک شود؟...
سیمکارت
سلام میشه بگید چطور شماره ها رو از پرینت حذف کنیم ؟...
برای اینکه در پرینت مالک شماره‌ ای مشخص نباشد چه راهکاری وجود دارد؟
همسر من با پیدا کردن یه شماره موبایل از گوشیم به جرم خیانت ازم شکایت کرده و دادگاه درخواست پرینت کردن. حال اگه من بخوام مالک اون شماره مشخص نباشه چیکار باید بکنم؟ با سلب مالکیت یا سوزوندنش میشه مشخص ن...