مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام 13 ساله ازدواج کردم و در تمام این مدت همسرم از من دوری میکنه و من باید با زور به نتیجه برسم و الان حدود 4 ساله که ناشزه است وقبل از این 4 سال هزینه های ایشان را کامل پرداخت کردم و الانم فقط اون مواردی را که به گردنم هست رو پرداخت میکنم و اضافه نه و بخاطر ناشزه بودنش میخواهم نامه ازدواج مجدد بگیرم

پاسخ ها :

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

شما باید به دادگاه دادخواست تمکین خاص بدهید و در دادگاه اثبات کنید که ایشان از شما تمکین خاص ندارند بدون اثبات در نزد دادگاه وبدون رای دادگاه امکان ازدواج مجدد وجود ندارد مگر اینکه شما شرایط منضم به عقد نامه واز جمله اجازه برای ازدواج مجدد را امضاء نکرده باشید اثبات عدم تمکین خاص در دادگاه نیز کار آسانی نیست یکی از راه های آن( به دستور قاضی )مراجعه به پزشکی قانونی است

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر حکم قطعئ عدم تمکینش را گرفته اید و اجرائیه هم صادر و ابلاغ شده و ایشان تمکین نکرده میتوانیذ دادخواست دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست عدم تمکین زوجه را مطرح نمایید و در صدور حکم به ناشزه بودن زوجه ، شما باید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح نمایید و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست الزام زوجه به تمکین را مطرح نمایید و اگر حکم نشور زوجه صادر بشود شما می توانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را
مطرح نمایید