مشاوره حقوقی رایگان - تجویز ازدواج مجدد

سلام وقت بخیر. نزدیک 5 ساله که با خانمم اختلاف دارم. عدم تمکین. نشوز ایشان ثابت شده. یک بار تجویز ازدواج مجدد داده ام ولی به دلیل این که حکم جلب یک قطعه سکه عقب افتاده و همچنین ضرب جرح عمدی همسرم رو داشتم رای نیاورده ام دوباره میخوام اقدام کنم با این وجود که دیه ضرب و جرح پرداخت شده ولی حکم جلب سکه به قوت خودش باقی هست اگه همسرم اظهار کنه که مایل به تمکین هست قضیه به چه منوال پیش میره. ممنون میشم جواب بدین با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از راهنمای.با تشکر

تجویز ازدواج مجدد شرایط ازدواج مجدد ضرب و جرح همسر حکم جلب مهریه