مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن آپارتمان

سلام من اپارتمانی رو از نفر دوم خریدم که قرارداد شده تیرماه امسال تحویل بدن تا الان ندادن گفتن اما قید نشده که کرایه خونه مارو بدن تا موعد تحویل اما ندادن الانم نمیخان تحویل بدن همش زمان رو دوماه عقب میندازن نه فروشنده جوابگو هست نه سازنده من چکار کنم ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
ضمن ارسال اظهارنامه رسمی، دعوی اثبات وقوع بیع و الزام به تحویل مبیع و مطالبه خسارت و... اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می بایست دادخواست الزام به تحویل مبیع دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تحویل مورد معامله تقدیم کنید