مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر 17 ساله

با سلام. من وقتی 5 سالم بود مادر و پدرم از هم جدا شدن و الان 17 سالمه و با مادرم زندگی میکنم. پدرم زندان هست و هر یکی دو ماه در میون، میاد یکی دو هفته مرخصی.. اولین سوالم این هست که ما از چند نفر پرسیدیم و گفتن چون مادرت مهریه رو در ازای گرفتن حضانت بچه بخشیده، نمیتونید نفقه بگیرید.. خواستم از شما هم بپرسم این حقیقت داره؟ چون مادرم مهریشو بخشیده ولی الان واقعا به نفقه نیاز داریم فقط تو این اوضاع از پدرِ پدرم ماهانه 250 هزار تومن دریافت میکنم که این خیلییی مبلغ کمی هست نسبت به سن و مخارجم. سوال دومم این هست که پدرم با این شرایط (زندانی بودنش) میتونیم ازش درخواست نفقه کنیم؟ میترسم این مانع شه !! ولی در کل از تمکن مالی پدرم بخوام بگم، زیاد بد نیست.. میتونه پول در بیاره حالا نمیدونم از چه راهی ولی خیلی راحت میتونه بپیچونه و بگه من شاغل نیستم و پول ندارم پس نفقه نمیدم. در این صورت نفقه رو از پدرش باید بگیریم؟؟
فقط در نظر داشته باشید من نمیخوام مبلغ نفقه رو بدونم اصلا اهمیتی نداره فقط میخوام یه توضیحی بدید با برداشتِ خودتون از صحبتام، میتونیم درخواست نفقه بدیم یا نه.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نفقه فرزند برعهده پدر می باشد چنانچه پدرتمکن مالی نداشته باشد پدربزرگ برعهده اش هست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید علیه پدربزرگ دادخواست تعدیل نفقه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تعدیل نفقه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پدر شما در قید حیات در دسترس هستند علیه پدر اقامه دعوای نمایید در غیر اینصورت نفقه پرداخت بر عهده جد پدری است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نفقه به عهده پدر است در صورت حیات باید پرداخت کند در غیر اینصورت به عهده پدربزرگ اسا