مشاوره حقوقی رایگان - جمع اوری مدارک پس رویدادی و محکمه ناپسند

با سلام، شخصی در محل تحصیلیم بهم تهمت و افترا زده ناحق زده (به خاطر ابراز علاقه) و من نتونستم از خودم دفاع کنم همچنین این شخص مدتها پیگیر بنده بوده از طریق فضای مجازی (شاید به خاطر ترس از شکایت و یا اینکه اگه از خودم دفاع کنم دوباره سعی کنه ادامه بده به افترا زنی ...)

بنده پس از مدتها حدود 3سال بعد از قضیه مذکور در فضای مجازی به شخص دیگری به صورت تلویحی ابراز علاقه کردم (در پروفایل خودم بدون آوردن نام اون شخص گفتم) و اون شخص بعد از متوجه شدن علاقه من، در لحظاتی که من توجهم بهش نبود سعی میکرد تجسس کنه ( که با چه کسی در ارتباطم، چیکار‌ میکنم و...) و من به خاطر اینکه این شخص دست از سرم برداره تو پروفایل خودم نوشتم (چرا نمی گذارید انسانها راحت و آزاد باشن) (که به خاطر این جمله این شخص آبروی منو سعی میکرد در فضای مجازی ببره که خوشبختانه آبروی خودش رفت و در اخبار نشون دادن که این شخص یک کلاهبردار هست)

اون شخص ( که در ابتدای مطلب گفتم بهم تهمت زده در محل تحصیلم ) در جریان علاقه من به اون شخص قرار گرفته بود (چون پیگیر من بود در فضای مجازی)

حالا میخوام ببینم این شخص (تهمت زن در محل تحصیلم) میتونه با اسکرین شات گرفتن از صفحه پروفایل من از جمله ی (چرا نمی گذارید انسانها راحت و آزاد باشن ) مدرک بر علیه من جمع کنه و بگه دیدین گفتم این شخص هرزه هست اینم مدرکش؟

من در پروفایلم اسم خودم نبود ولی یه چند بار عکس با حجاب کامل گذاشتم و برداشتم ممکنه از اون ها هم اسکرین شان گرفته باشه تا ثابت کنه من بودم

پاسخ ها :

تهمت افترا