مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی به دلیل مالیات ( در شرکتهای رتبه بندی )

سلام. بنده در یک شرکت مسئولیت محدود عضو هیات مدیره به صورت صوری شدم ولی متاسفانه به دلیل مالیات 135 میلیون حسابهای بنده مسدود شده است . حال برای پرداخت مالیات اعضای هیات مدیره با چه شرایطی باید پرداخت کنند یعنی به اندازه سهم خود هر فرد باید پرداخت کنند مالیات رو ؟ 3 نفر اعضا هیت مدیره است .
و اینکه ایا حسابهای بنده مسدود شده است ، بنده امکان خرید خانه و ماشین و سند زدن انها را نمیتونم انجام بدم ؟؟
بنده از کشور میتونم خارج بشم مشکلی ندارم .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شرکا در شرکت مسئولیت محدود به میزان اورده خود مسئولیت دارند.برای استعلام از ممنوعیت ورود وخروج از اداره گذرنامه پیگیر باشید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرکت به میزان سرمایه واورده خود در شرکت مسئولیت پرداخت تعهدات ایجاد شده خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اندازه سهم خود باید پرداخت کنید.
برای خروج از اداره گذرنامه پیگیری کنید.