مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام و خسته نباشید
من و همسرم نزدیک یک سال و نیمه که جدا از هم زندگی میکنیم و ایشون منو از خونه بیرون کردن دو ماه بعد اون موضوع اقا دادخواست عدم تمکین دادن که من گفتم میخوام برگردم سر زندگیم و زندگیمو دوست دارم و پرونده در شورا به صلح و سازش بسته شد و ایشون دیگه پیگیری نکردن تا الان که حکم نفقه موقعه رو گرفتم و حکم جلبشون الان سوالم اینه که من با داشتن گزارش کلانتری که ایشون قفل درو عوض کردن و استشهادیه محلی که پلیس انجام داده که من با دعوا بیرون کردن و محکومیت کیفری ایشون به ترک انفاق و پیام هایی که دادن و گفتن وسایلاتو اتش میزنم و نمیخوام برگردی و اینا ممکنه من به عدم تمکین محکوم بشم؟

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام در صورت اثبات بسته به نظر قاضی دادگاه داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست تمکین بدهد و قاضی احراز کند که حسن نیت دارد ممکن است حکم الزام به تمکین بدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به بررسی دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید