مشاوره حقوقی رایگان - فروش با مستاجر

سلام بنده مستاجر هستم که تاریخ 1/4/1400
برای بار دوم قولنامه رو تمدید کردیم
صاحبخونه قبل تمدید حرف فروش نزد بعد حدود بیست روز بعد تمدید گفت میخواد بفروشه الانم مدت سه ماهه توی این شرایط کرونا هر روز بازدید میخواد و منم در حد توان همکاری کردم
حالا که میگم دیگه برا بازدید وقت راه نمیدم میفرمایند پول پیشتو چک میدم تخلیه کن
میخواستم لطف بفرمایید. راهنماییم کنید

پاسخ ها :

بازدید از ملک در دوران کرونا بازدید از منزل اجاره ای موجر مستاجر اجاره کرونا