مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت ایران برای تبعه افغانستان

با سلام و احترام
من مرد هستم و متولد ایران با سن 35 سال تبعه افغانستان در زمان تولد کارت امایش داشتیم و 25 سالی هست که پاسپورت و اقامت دارم همسرم ایرانی هست و دو فرزند داریم تحصیلات تا مقطع دکترا دانشگاه تهران را دارم 10 سال پیش درخواست تابعیت از استانداری دادیم که در شورا رد شده بود دلیلشم به ما اعلان نکردن هیچ مشکل جرمی و جنایی هم نداریم میخواستم سوال کنم ایا دوباره درخواست میشود داد و نیاز به وکیل هست؟ و اگر گرفتن تابعیت شدنی هست هزینه وکالت برای این پرونده چقدر میباشد؟
با سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله از طریق فرمانداری پیگیری کنید
ابتدا پیشنهاد میشود تماس بگیرید شاید با مشورت خودتان بتوانید کار را پیش ببرید و نیاز به وکیل نباشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام به نظر با تابعیت شما موافقت نمیشه