مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام من سه ساله عقد اقایی هستم و باکره هستم، ایشون با عنوان شغل جواهرساز و تحصیلات لیسانس که در سند ازدواج هم قید شده با من ازدواج کردن درصورتی که هیچکدوم از اینا رو نبودن
الان به دلیلی به مشکل خوردیم و میخوام طلاق بگیرم آیا میتونم شکایت کنم و پرونده ی فریب در ازدواج رو به جریان بندازم اونم بعد از سه سال !؟
حکمش چی هست !؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بعید به نظر می رسد چرا که شما سه سال باایشان زندگی نموده اید واز شغل ایشان مطلع واقدامی انجام نداده اید خیار تدلیس جز خیارات فوری هستند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست فریب در نکاح بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما سه ساله با این شخص عقد نموده اید و اگر ایشان در موضوع ازدواج شما را فریب داده میتوانستید در این سه سال اقدام نمایددر حالی که سکوت اختیار کرده و اقدامی بر اساس این ادعای خود نداشته اید لذا به نظر شکات شما به جایی نخواهد رسید و صرفاً می توانید از بحث طلاق استفاده نمایید