مشاوره حقوقی رایگان - گزینش استخدامی

سلام بنده در استخدام اداره مالیات پذیرفته و در مرحله گزینش محلی هستم.حدود پانزده سال پیش بنده را در خیابان ب جرم رابطه نامشروع
با پسری گرفته و بازداشت شده و در دادگاه هم قاضی رفتیم ک تعهد دادم. و هیچ محکومیتی متحمل نشدم ن شلاق ن زندان و حکمی بمن ابلاغ نشد و الان به دادسرا مراجعه کردم برا پیگیری در سجل کیفری بنده هست بدون حکم اما بلا اثر و برام کگاهی عدم سو پیشینه صادر شد . بنظر شما اداره مالیات استعلام میگیرع از دستگاه قضا و اگ این موضوع رو بفهمه بنده قبول میشم؟ اصلا ایا اداره خودش استعلام میگیره یا فقط ب همون عدم سو پیشینه ک خودم براشون میبرم اکتفا میکنه ؟بعدش چکار کنم برم همون شهر ک منو گرفتن بگم حکم رو ابلاغ کنن چون شهر خودمون گفتن هیچ حکمی نخوره ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ممکن است تحت تاثیر قرار بگیرید و مورد استعلام قرار میگیرد