مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شراکتی

با سلام من میخام ی پولی به یه شخصی از رفقا بدم و بابت اون پول 5 دنگ از ماشینش به نام من قرارداد مشارکت بنویسه و یک دنگ به نام خودش باشه سند و برگه سبزم به نام خودشر باشه میخواستم ببینم این کار قانونی هست و اگه قرارداد نوشتیم و شریک شدیم اون باید با اجازه من ماشین رو بفروشه اگه خواست بفروشه ؟ اگه بدون اجازه بفروشه فروش مال غیر میشه ؟ وجه پرادختی ام دلار میخوام بهش بدم آیا اشکالی نداره ؟ و این که اگه قرارداد نوشتیم و اون تعهداتش رو انجام نداد من میتونم شکایت کنم ؟ قانون با من هست یا با اون که صاحب پلاک و سند هست ؟ اگه ماشین رو فروخت من باید ثمن رو مطالبه کنم یا خودرو را ؟ ببخشید طولانی شد سپاسگذارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .هر قراردادی بین دونفر اگر در چهار چوب قانون وشرایط صحت معامله را داشته باشد طبق ماده10قانون مدنی نافذ است.قرارداد شما باید طوری تنظیم که در اینده با مشکل روبرو نشوید بهتر است به پرسش وپاسخ ساده اکتفا نکنید واز تجربه متخصص استفاده نمایید از طریق مشاور تلفنی دادراه در تماس باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.