مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط شهرداری

باسلام، 700 متر زمین مشارکتی 7 نفره قولنامه ای ( محضری نشده ولی دارای پلاک اصلاحات ارضی ) واقع در منطقه ی مسکونی به شورای حل اختلاف تقاضای عقد بیع کردیم( شهرداری گفت با نامه ی عقد بیع مجوز دیوار چینی میدهد)
بعد از پیگیری بما اعلام کردند طبق استعلامات 15 درصد زمین در اوقاف ، و بخش عمده ی زمین در طرح خیابان 20 متری قرار دارد بنابراین نامه ی عقد بیع را بما ندادند!
از طرفی با مراجعه به شهرداری بما اعلام کردند زمین قولنامه ای که سند ندارد شهرداری هزینه ای پرداخت نمی‌کند . از طرفی برای اثبات مالکیت و گرفتن سند از ما دیوارچینی می خواهند. راه حل ما چیست ؟ این زمین 40 سال است دست نخورده و الان قصد ساخت و ساز داریم. چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

محمد طاهری

محمد طاهری :

با سلام احترام مي بايست وكيل بگيريد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک باید بررسی شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس حاصل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی دقیق اسناد و مدارک دارد.