مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر. آیا برای گرفتن سند باغ وسعت آن 2.5 هکتار باید باشه؟

سلام. آیا زمین باغ 2.5 هکتار برای سند باید باشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معمولاً برای اراضی زراعی و باغ سند تفکیکی و افراز شده و به صورت ششدانگ صادر نخواهد شد چون از حد نصاب فنی کمتر می باشد لذا صرفاً سند مشاعی برای شما صادر می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.