مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب برق گاز

سلام خسته نباشید.اینجانب برای گرفتن کنتور برق دچار مشکل شدم در روستا پدرم 30سال است در روستا خانه گلی دارد آب لوله کشی داریم ولی برق گاز نداریم رفتم اداره شهرسازی گفتن غیر محدوده است بدنه را راهنمای کنید چکار کنم شورا دهیار همه نامه دادن ولی اداره برق میگه باید برق غیر دایم ویدیو با کاربری تجاری چکار کنم البته الان اومدم بازبینی روستا خانه مرا دادن به محدوده الان چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.