مشاوره حقوقی رایگان - فسخ صلح عمری

پدرم اموال خود را به دو پسر خود داده و مطابق صلح عمری حق دخل و تصرف در اموال را تا پایان عمرش را ندارند. اکنون از آن جا که به موجب این اقدام پدر، دختران او از ارث محروم می گردند آیا دخترانش توانایی شکایت و دریافت سهم الارث خود از خانه را دارند یا خیر؟
آیا پدر می تواند صلح را باطل و خانه را مجددا به تملک خود در آورد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که پدر شما در قید حیات است اگر حق فسخ صلح نامه داشته باشد میتواند نسبت به فسخ و صلح نامه اقدام نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

تا زمانی ک شخص در قید حیات است صحبت از ارث هیچ وجهه قانونی ندارد. و صلح را در صورتی ک حق خود را زایل نکرده باشد با شرایطی میتواتد باطل کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به اینکه پدر در قید حیات است میتواند نسبت به فسخ و صلح نامه اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما اگر حق فسخ داشته باشد می تواند اقدام کند