مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجرا

سلام دادگاه تجدیدنظر رای بدوی مبنی بر ابطال و الزام به سند را نقض کرده،درخواست ماده 477 کردم کمیسیون ‌و رییس دادگستری نظر ب خلاف شرع و مثبت دادن و ب رییس قوه قضاییه جهت تایید یا رد دادرسی مجدد در شعبه هم عرض ارسال شده ، اکنون متوجه شدم طرف دعوا ملک را گذاشته برای فروش، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چگونه می‌توان توقف اجرا یا دستور موقت گرفت ممنون سپاسگذارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی و گفت و گو دارد و یا کمک از وکیل

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری و طی لایحه ایی اعلام نمایید