مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

بند پراید خریداری کردم بصورت مبایعه نامه دستی بعد از 3 روز از تاریخ خرید به پلیس 10 مراجعه کردم خلافی گرفتم که شکایتی نداشت و با صاحب سند رفتم محضر خانه سند بنام بنده زدن و یک ماه جهت تعویض پلاک وقت دادن که یک هفته بعد ماشین رو توقیف کردن و تاریخ شکایت 5 ماه قبل از خرید بوده ولی دستور توقیف یک هفته بعد از خرید داده شده الان بنده جهت رفع توقیف چه کار باید انجام دهم.
با تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید به مرجعی که دستور توقیف را صادر کرده اعتراض کنیدو تقاضای رفع توقیف نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به مرجعی که دستور توقیف داده تقاضای رفع توقیف نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از مرجع صادر کننده حکم توقیف رفع توقیف بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مرجعی که دستور توقیف داده تقاضای رفع توقیف نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علت توقیف را پیگیری کنید سپس جهت رفع توقیف اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع ذیربط علت توقیف را پیگیری نمایید