مشاوره حقوقی رایگان - فروش کتاب به صورت pdf اینترنتی

سلام اگر من کتاب های درسی و غیر درسی مثل گاج کتاب های تحلیل تکنیکال و... ک خودم به صورت فیزیکی خریدم و ازشون استفاده میکنم رو ... میتونم از تمام صفحات اون کتاب عکس بگیرم و به pdfتبدیل کنم و به عنوان یک کتاب کامل pdf در سایت خودم و جاهای دیگه بفروشم؟!
ایا این خلاف قوانینه؟!یا میشه همچین کاری کرد؟!ممنون میشم توضیح بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق قانون حمایت از حقوق مولفان شما نمی توانید بدون اجازه مولف ونگارنده نسبت به تبدیل کتاب به pdf و فروش آن در فضای مجازی اقدام نمایید