مشاوره حقوقی رایگان - صیغه بدون اجازه همسرها

آقایی که با همسر اول خود اختلاف داشته، قبل از اینکه عدم تمکین همسر خود و اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه بگیره، با خانمی صیغه 50ساله انجام داده و ثبت نشده،
و چندماه بعد که اجازه دادگاه رو گرفت خانم دیگری را به عقد دائم خود درآورد و صیغه همچنان پابرجاست.
حالا آیا همسر اول میتونه حق طلاق بگیره؟؟؟ چون قبل از اجازه دادگاه آقا صیغه کرده.
و همسر دوم چطور؟؟؟؟
چون بازم قبل عقد ایشون صیغه انجام شده نه بعدش

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر اول با اثبات قضیه حق طلاق ( وکالت در طلاق) برایش ایجاد شده است . همسر دوم هم می توانند فسخ نکاح به دلیل تخلف از شرط ضمنی و بنایی نکاح را از دادگاه بخواهند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

برایرهمسر اول وکالت در طلاق ایجاددشده و همسر دوم هم میتوانددفسخ نکاح بخواهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همسر اول می تواند طلاق و حقوق خود را مطالبه نماید و. همسر دوم هم به همین شکل