مشاوره حقوقی رایگان - حذف پیام های واتساپم

با سلام خسته نباشید
ببخشید میخواستم بدونم که من پیام های واتساپم پاک نشده اما چون گوشی منو دزدین و گوشی جدید گرفتم وات ساپم رو روی این گوشی نصب کردم پیام های قبلم بالا نیومد و خالی خالی بود بدون هیچ پیامی و متاسفانه بکاپ هم نگرفته بودم و الان سر موضوعی به مشکل خوردم بدجور تنها مدرکی که میتونه منو از این مشکل حل کنه همون پیام هایی هست که طرف مقابلم تو واتساپ بهم داده
آیا پلیس محترم فتا قادر به انجام این کار هست که بتونه اون پیام های منو ریکاوری یا هرکار دیگه ای بکنه که به آقای قاضی نشون بدم برای دفاع؟؟
ممنون میشم واقعا جواب بدین خیلی محتاج این کارم.مرسی

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام جهت مشاوره بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید