مشاوره حقوقی رایگان - خسارت هزینه های درمان و ایام بیکاری در تصادف جرحی

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم، بنده اسفند99 در تصادف جرحی از ناحيه دست وپای چپ مصدوم و از کار افتاده شدم،پام پلاتین شد و حدود یک ماه پیش به خاطر اینکه پلاتین جواب نداد،برای دفعه چهارم پای چپم جراحی شد و این بار 3 سانت از استخوان پام رو هم بریدن،باتوجه به داشتن همسر و فرزند مدرسه ای و اجاره خانه و...هفت ماه که اجبارا قادر به کار کردن نیستم،در ضمن نزدیک به 20 میلیون هم تو این مدت هزینه دادرسی و ویزیت دکتر و دارو و پانسمان و کرایه آژانس و...شده که قرض کردم و واقعا برای نون شبم محتاجم،الان باید چه کار کنم که حداقل مقداری ازاین خسارات من جبران بشه و دریافت کنم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، باتشکر فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با داشتن پلاک خودرو از راننده ی مقصر ، شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بیمه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برای هزینه های می بایست شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در این خصوص طرح شکایت کنید.