مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

باسلام
خانم 41 ساله هستم. سر مساله ای با مادرم بحث می کردم ک خواهر کوچکترم طبق معمول وارد بحث شده و شروع به فحاشی ، پرخاشگری و افترا کرده مبنی بر اینکه "تو پدرمان را کشتی حالا نوبت مادرمان است" و از این قبیل تهمتها. با توجه ب اینکه پدر مرحومم سالها هپاتیت و دیابت داشت و در اثر سیروز کبد فوت کردن و اتفاقا سالها حتی زمانی ک بیمار بودن این خواهر بهمراه مادرم با پدرم دعوا و مرافعه می کردن.متاسفانه مادرم محرک ایشون بوده و با هرکس مشکل پیدا میکنه ایشونو وسط میندازه.الان هم اصطلاحا دست پیش گرفتن و اعمالشونو بمن نسبت میدن. سوال من اینه ک میتونم از خواهرم بخاطر چنین تهمت بزرگ و ناروایی ک بهم زده و همینطور الفاظ تهدیدامیز و ارزوی مرگ و.....شکایت کنم و مجازاتشون چیه؟
تشکر از توجهتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با دلیل و مدرک محکمه پسند مثل شهادت دو نفر می توانید شکایت کنید مجازات تهدید حبس است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان شکایت هست اما باید برای قاضی اثبات شود