مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به مرگ و توهین و فحاشی به من بدون حضور من ولی جلوی دونفر که حاضر هستند برام شهادت بدند

باسلام و احترام بنده بخاطریسری مسائل شخصی و بخاطر حقارت و ضربه روحی و اخراج شدنم از شرکت و بهم خوردن ازدواجم از شخصی کینه به دل گرفتم و در استوری واتساپ بدون هیچگونه اسمی حرفهای زشتی زدم وخلاصش اینه که محکوم شدم البته با اقرار خودم که خاک توسرم و شانس بدم شخصی که برای رضایت رفته بوده پیش شاکی خودش و یک نفردیگه درحضورشون تو خیابان (مکانی که باهم قرارگذاشته بودند)طبق گفته اون2نفرکه رفته بودندبرای رضایت شخص شاکی به من توهین و فحاشی خیلی بدی میکنه وبه اون2نفراین پیغام تهدید به مرگ رامیدن که به گوش من برسونندکه اگه رفتم دم شرکت جلوی همه ی کارکنان شرکت از ایشان عذرخواهی کردم که هیچ اگه نرفتم باوجوداین که شکایتم را تا آخرپیگیری میکنم بهش بگید هرکجای این شهر دیدمت میکشمت2تاسوال از محضر شما سروران گرامی دارم که 1اگه 2نفر شاهد که بدون حضور من رفتن پیش شخص شاکی برای رضایت که این اتفاق افتاده آیا اگر متهم که درواقع شاکی قبلی بوده است دردادگاه این موضوع را انکار کند و جرم خود را قبول نکند باوجود2نفرشاهد میتونم دادگاه رامتقاعدک نیم که برای ایشان مجازات درنظر بگیرد یا خیر؟وسوال2اگرخدایی نکرده به هردلیلی شاهدین ازاومدن به دادگاه پشیمان شدند و از اونجایی که تنها مدرک من هم وجودشاهدین است خدایی نکرده ممکنه شاکی بخاطرعدم دلیل تبرئه بشه؟ و خدایی نکرده ایشان بخاطر شکایت بنده میتونه از من شکایت کنه؟لطفا راهنماییم‌ کنید که اگه بی فایدست بیخودی شکایت نکنم و خودم و اطرافیانم را دچار دردسر کنم باتشکر و خسته نباشید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

با حضور شهود میتونین اثبات کنین که تهدید کردن وقتی هم شهود حضور پیدا نکنن شما بایستی دلیل دیگه ببرین و اینکه حتی اگر برائت یابد متهم نمیتونن از شما شاکی بشن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضور مخاطب توهین شرط تحقق جرم نیست. ممکن است در میان دیگران به شخصی که در جمع حاضر نیست، توهین شود لذا رفتار مجرمانه محقق گردیده است و با شهود می‌توان آن را اثبات نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شکایت شما وقتی به قصد ایذا و اذیت طرف نباشه و برای احقاق حق تضییع شده باشه مصداق افترا نیست