مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف اموال فرد مفقود الاثر

با سلام و وقت بخیر
برادر بنده مجرد در سن 34 سالگی سال 1382 به قصد طبیعت گردی از خانه خارج شدند و تاکنون خبری از ایشون در دست نیست
کلیه مدارک هویتی ایشون هم پیش من میباشد
و تا ماه گذشته هم اسناد هویتی المثنی برای ایشون صادر نگردیده
پدر بنده سال 1392 در حادثه رانندگی درگذشتند
که پس از مراحل انحصار وراثت بنده دادخواستی به محضر دادگاه وقت دادم که از طریق دادگاه امین اموال برادرم تعیین شدم
پدرم قبل از فوت قولنامه ای دستی تنظیم کردند که منزل مسکونی را به مادرم واگذار کردند
و کلیه ورثه بجز برادر مفقود الاثرم ذیل قولنامه را امضا و اثر انگشت نمودند و موافق امر هستند
لهذا میخواستم بدانم با توجه به شرایط فوق الذکر و نبود برادرم، آیا با ارائه قولنامه فوق به دادگاه امکان انتقال سند به دستور دادگاه وقت به مادر بنده امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر چنین امکانی نداره مگر بعد از تعیین امین و محفوظ کردن سهم مفقود