مشاوره حقوقی رایگان - پارک ماشین در مشاعات پارکینگ

باسلام. یکی از ساکنین اپارتمان مسکونی ماشین دوم خود را پشت ماشین اول و در قسمت مشاعی پارک میکند و در رفت و امد بقیه ماشینها سخت است و هر چه مدیر تذکر
می دهد جوابگو نیست . چه پیشنهادی دارید . سپاسگذار شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند شخص دارای پارکینگ اختصاصی است ولی پارک خودرو اضافه در پشت خودرو اول تصرف در فضای مشاع تلقی و بایستی با اذن تمامی مالکین و متصرفین باشد لذا می توانید نسبت به طرح شکایت علیه ایشان اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید با اذن تمامی مالکین و متصرفین باشد‌.