مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ورثه ای

با سلام همسرم و خواهر همسرم قدیم پدر بزرگ مادرشان یک قطعه زمین به اسم هردوی ایشان واگذار میکند ولی چون این دو خواهر کوچک بودند پدر ایشان ان زمین را میفروشد و به دخترشان نمیگوید در ضمن این دو خواهر مادرشان فوت کرده وپدر مادرشان این زمین را واگذار کرده و پدرشان چون بعدا ازدواج کرده حالا انکار ان زمین شده ولی یک نفر از اهالی ان ده شهادت میدهد که پدر بزرگ انها این زمین را موقع فوت به اینها واگذار کرده ایا میشود اولا خیانت در امانت شکایت کرد دوم میشود ان زمین را بر گردون ممنون از راهنمایتان با تشکر شیخی جواب سوال را کی میتوانم بینم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حالات مختلفی متصور است باید بتوانید دفاع اصولی داشته باشید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

محتمل است. نیاز به جمع اوری مدارک و ارایه جزییات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیانت در امانت نتیجه ای نخواهد داشت.
ولی با اثبات موضوع می توان معاملات پدر را ابطال کرد و زمینها را پس گرفت.