مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام نزدیک 2سال پیش خودرویی خریداری کردم اما فروشنده از تحویل آن امتناع کرده تا به امروز اقدام کردم توقیف و رأی تنظیم سند از دادگاه گرفتم اما متاسفانه خودرو را پنهان کرده و تحویل نمیده ادعاهای هم مبنی بر اینکه امضا و اثر انگشت خودش نیست یا با زور و اجبار امضا زده که رفت برا کارشناسی صحت امضا تایید شد سوال من اینه چجوری و تحت چه عنوان باید شکایت کنم که جلب خود فروشنده را بگیرم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد مدارک و آراء دادگاه که اخذ کردید و فیش ثمن پرداخت شده دادخواست الزام به استرداد خودرو بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید دادخواست الزام به استرداد خودرو بدهید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اولاً مستلزم طرح دعوی تحویل خودرو می باشد
ثانیاً موضوع از مصادیق محکومیت های مالی نیست تا بتوان از حبس موضوع ماده 3 ق.ن.ا.م.م بهره برد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به استرداد خودرو بدهید.