مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی در اظهارنامه

باسلام
در اظهارنامه ی استرداد لاشه سفته شماره ی سفته، اشتباه تایپ شده و ارسال شده. آیا نیاز به اصلاح هست؟ به چه صورت باید اصلاح شود؟
ممنون

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله میتواند مجددا با ارسال اظهار نامه ای دیگر این موضوع را بیان نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهار نامه دیگری بفرستید بر این مبنا که در ارتباط درخواست استرداد لاشه سفته، شماره سفته بدین وسیله اصلاح میشود به شماره....

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله با ارسال بیان نامه دیگری موضوع را بیان کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجددا اظهارنامه بفرستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اظهارنامه اصلاحی ارسال نمایید