مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام... زوجه با شکایت کیفری ترک انفاق و اثبات ترک انفاق به مدت یکسال و نیم میتونه حق طلاق بگیره؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر همچنان زوج نفقه را نپردازد ، تخلف زوج از بند 1 عقد نامه محقق شده است و از این باب می توانید دادخواست طلاق را ثبت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحت شرایطی می تواند طلاق بگیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله امکانش وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زوجه تا شش ماه نفقه را پرداخت نکند حق طلاق ایجا خواهد شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با وجود شرایطی بله می تواند.
برای مشاوره تکمیلی تماس بگیرید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اثبات 6ماه ترک انفاق حق طلاق ایجاد میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر زوجه تا شش ماه نفقه را پرداخت نکند حق طلاق ایجا خواهد شد