مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن لایحه شکایت به دادگاه

در مورد سو استفاده مادرم و برادر و خواهرانم از بیماری پدرم و سواستفاده از نبود من چون سال 95 بدجور با موتور تصادف کرد و سنش بالا بود و خوب بهش نرسیدنند عفونت شدید باعث شد یک پایش را از بالای ران قطع کنند و چون بیرونی بود ایشان نزدیک به 5 سال فقط رو تخت خوابید حتی پزشکی خمام ایشان را معرفی کرد به دکتر مغز و اعصاب و روان و دکتر نوشتند با توجه به از دست دادن پایش دچار افسردگی شدید شدند نامه موجود است تاریخ نامه 1396/08 و مادرم که خانه را زد به نامش و بقیه زمین را یکماه بعد یعنی 1396/09 ازش امضا گرفتنند اگر برای من یک دادخواست یا شکایت بنویسید ببرم دادگاه نتیجه میگیرم و میتوانم آن برگها را باطل کنم و هزینه دادخواست چقدر می‌شود؟ ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادراه درخواست تنظیم لایحه بدهید تا برای شما انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دادراه درخواست تنظیم لایحه بدهید