مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اخاذی

سلام وقت بخیر
من با یه خانمی تو فضای مجازی دوست شدم و مقداری پول با رضایت خودشون ازشون قرض گرفتم. بعد از گذشت چند وقت به مشکل بر خوردیم من ایشونو تهدید به پخش عکس و فیلم های مبتذلش کردم. ایشون رفتن پلیس فتا شکایت کردند. و پلیس فتا گفت پول این خانمو پس بدین و یه تعهد بدین که این فیلمارو جایی پخش نمیکنی. ولی من پولی نداشتم که به ایشون پس بدم. پلیس فتا چند روزی به من مهلت داده بود که برم رضایتشونو جلب کنم وگرنه پرونده میفرستن دادسرا. حالا سوال من اینه آیا با وجود اینکه سو پیشینه نداشتم و دانشجو هستم برای من حبس تعیین میکنند؟ قبل از اینکه شکایت کنند پیامی مبنی بر عذر خواهی و پشیمانی برای ایشان فرستادم اما بلاک کردن. بارها ازشون عذرخواهی کردم چون پشیمون شدم از کارم ولی جوابی دریافت نکردم. الانم دانشجوهم و تو یه استان دیگه زندگی میکنم شرایط حضور در دادگاه ندارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مجازات حبس بسته به تشخیص قاضی است در صورت ندامت ممکن است موجبات تخفیف فراهم شود . به دلیل دوری از دادگاه، لایحه دفاعیه خود را از شهرستان دانشگاهی خود از طریق یک دفتر خدمات قضایی ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر خانم از شما در دادسرا شکایت نماید ، ممکن است به مجازات حبس محکوم بشوید و اینکه دانشجو هستید و سابقه ندارید تاثیری ندارد
بهتر است سریعا پول ایشان را پرداخت نمایید و رضایت خانم را اخذ نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر خانم از شما در دادسرا شکایت نماید ، ممکن است