مشاوره حقوقی رایگان - برای شکستگی شانه راست و یک مهره گردن

سلام بنده اسفند سال99 در تاکسی تصادف کردم و شانه راست خرد شده و نمیتوانم زیاد بالا و پاین کنم و خوب شدنی نیست و یک مهره گردن هم شکسته که الان زیاد مشکلی باهاش ندارم و الان حکم داده شده و 20 روز برایه تجدیدنظر وقت داده شده و این حکم داده شده..1چهارم پنجم از یک پنجم از یک دوم بابت شکستگی گردن استخوان بازوی راست که مطلوب التیام یافته 2شش درصد بابت ارش در رفتگی قدامی مفصل شانه راست 3چهارم و نه دهم درصد بابت ارش محدودیت حرکتی در شانه راست؟؟ این حکم تازه میخواهم بدانم چقدر دیه برایه بنده زدن راهنمایی میخواهم که اگر کم کاری شده وکیل درخواست کنم باتشکر منتظره جواب هستم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،تعیین میزان دیه با پزشکی قانونیست که به نظر میرسد تمام موارد را در نظر گرفته و محاسبه آن با اجرای احکام است .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط اجرای احکام بر اساس نظریه پزشکی قانونی محاسبه میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
توسط دیه توسط پزشکی 3انونی تعیین می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام.بر اساس نظریه پزشکی قانونی و توسط دادورز اجرا محاسبه میشود