مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور صاحب سند

سلام خسته نباشید یک خودرو خریداری کردم که 6 ماه از مهلت تعویض پلاکش میگذره و خودرو 3 دست قبله من چرخیده و الان وکالت فروش ب نام بنده و کلیه مدارک دست من هستش و صاحب سند توقیفی خودرو را گرفته است بنده چگونه میتونم اقدام کنم برایه فک پلاک. و صاحب سند اصلا نمیاد

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک و انتقال سند بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تا زمانی که خودرو توقیف است ، تعویض پلاک و انتقال سند در دفترخانه و اقامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ، امکان ندارد
شما باید ابتدا دادخواست اعتراض ثالت بر علیه توقیف کننده و فروشنده مطرح نمایید و سپس

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر خودرو توقیف است باید ابتدا نسبت به توقیف خودرو بعنوان اعتراض ثالث اقدام نمایید