مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

سلام. پسر عمویم به من تهمت زده که قولنامه زمینی ک خریده پیش من بوده و من پاره اش کردم. در صورتی ک حتی مدرکی نداره ک قولنامه ای رو زمینش وجود داشته. آخه فروشنده هم فوت شده.آیا میتونه بخاطر این ادعای کذبش منو تو دادگاه قسم بده؟!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با جلب نظر قاضی امککان دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام، مدعی باید ادعای خود اثبات نماید،صرف ادعا،مثبت مدعا نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ادعایی در اینخصوص دارد باید اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .