مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مامور کلانتری و کتمان حقیقت در گزارش به دادگاه

سلام. 6ماه پیش منو یکنفر دیگه بخاطر حمل و نگهداری 10گرم هرویین دستگیر شدیم و من به عهده گرفتم و روانه زندان شدم در حالیکه از دو نفرمون بود و بعد ان شخص که ازاد شد از منزل من اقدام به سرقت نمود و فیلم دوربینها لحظه سرقت را ثبت کرده و پس از دستگیری ان مامورها از جیب شلوارش20گرم هرویین و شیشه دراوردند که ابتدا مدعی شد انها را از منزل من اورده و مامورها حرف منا قبول نکردند که مواد را از جیب شخص دراوردند و با اعتراض من خودم را هم دستبند کردند و پرونده را طوری نوشتند که سرقت ان شخص اصلا رو نشد و 2ماه هم ناحق زندان شدم و پرونده سرقت ان شخص در دادگاه هم ثبت نشد و بعد ان شخص کتبا اعلام کرد مواد از خودش بوده و من اطلاع نداشتم و من را با ان شخص ازاد کردند و اعلام کردند 20گرم بعد از 2ماه حبس من و ان شخص اصلا مواد نبوده و سرقت ان شخص هم بجایی نرسید در حالی که سرقتش در فیلم مداربسته هست و صرفا بخاطر نوع گزارش مامور که اشنای ان شخص بود بجایی نرسیده حال چگونه میتوانم علیه مامورین کلانتری و ان شخص پیگیری کنم که حق بنده را ضایع کردند
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

با سلام اگر فیلم دوربین مدار بسته موجود است از طریق دادگاه نظامی از مامورین به عنوان گزارش خلاف واقع شکایت کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر سابقا شکایت سرقت را مطرح کردید و به نتیجه با این دلایل نرسیدید امکان طرح مجدد ان نیست مگر در صورت ارایه دلیل جدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با یلام نمی تواند در یک موضوع دوبار ششکایت کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورت وجود اسناد ومدارک اقدام نمایید