مشاوره حقوقی رایگان - مشروب

سلام خسته نباشید
پلیس راهور تست الکل گرفت از بنده و 124 درصد رو نشون داد و در کلانتری هم اقرار به مصرف الکل کردم.
آیا می‌شود در دادسرا انکار کنم این موضوع رو با دلیل موجه؟
بهترین گزینه ای که شما پیشنهاد میدید چی هست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اثبات شرب خمر منوط به دو بار اقرار نزد قاضی یا شهادت دو مرد عادل است ،درغیراینصورت با تکذیب متهم رای بر برائت وی صادر و اعلام خواهد شد.در دادسرا امکان انکار بر اقرار خارج از دادگاه امکان پذیر است. جهت راهنمایی بیشتر از طریق دادراه مشاوره تلفنی اخذ کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با دلیل موجه امکان پذیر است