مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام ، اسم من محمدسامان هست ، میخواستم ببینم میشه محمد رو از اسمم برداشت و فقط سامان باقی بمونه ؟ چون همه سامان صدام میکنن ، و این که اگر میشه باید از طریق ثبت احوال اقدام کنم یا دادگاه؟ البته من کمتر از 18 سال سن دارم ولی خوانده بودم که پدر میتونه اسم فرزند پایین 18 سال رو تغییر بده.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله امکان حذف پیشوند ویا پسوند اسم هم وجود دارد واز طریق اداره ثبت احوال اقدام گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نگران نباشید انکان تغییرنام وجود دارد اما باید یک سری دلایل را مدنظر داشته باشید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله با وجود شرايطي امكان تغيير وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان پذیر نیست.
می توانید سامان را حذف کنید