مشاوره حقوقی رایگان - عدم وصول

با سلام. رقیب من در آزمون استخدامی از من شکایت کرده که من بومی نیستم و فرم استشهاد نامه ارائه شده که به امضای سه نفر از شورا و تایید پاسگاه رسیده جعلی هستش.دادگاه اون برگه رو از اداره آموزش و پرورش درخواست داده و اونا هم پیوست رو براشون فرستادن الان پیگیری پرونده رو زدم نوشته بود که بدلیل عدم وصول نتیجه اقدامات ضابطین وقت نظارت باز تجدید شده.پاسگاه هم میگه اصلا نامه ای برای تحقیقات برای ما فرستاده نشده.پس معنی این عدم وصول نتیجه اقدام ضابطین به چه معناس

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از اداره مربوطه پیگیری کنید در صورت نیاز حقوقی مشاوره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.