مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام...میخواستم بدونم من و خانومم توافقی از هم جدا شدیم حدودا یه ماهه..الان بخوام صیغه کنم هم باید صبر کنم سه ماه از جدایی بگذره...اگه رابطه داشته باشیم تا وقتی ک اجازه صیغه داشته باشیم چه حکمی داره؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام مرد براي ازدواج نيازي به تمام شدن عده زن مطلقه اش ندارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

گذشت عده برای زوجه است نه زوج میتوانید ازدواج کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مردبرای ازدواج نیازی به تمام شدن عده زن مطلقه اش ندارد

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام ،رجوع زوجین بسته به نوع طلاق متفاوت هست باید نوع طلاق رو عنوان بفرمائید تاپاسخ دقیق را دریافت کنید. در صورت نیاز به توضیح بیشتر با بنده تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در زمان عده نیازی نیست شما مدت نگه دارید مدت برای زوجه است نه زوج

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در خصوص صیغه موقت محدودیتی وجود ندارد ودر خصوص صیغه دائم فقط نگه داشتن عده برای زوجه است-مرد در همه حال می‌تواند صیغه موقت داشته باشد