مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام، خسته نباشید
یه خونه خریدم به نام پدرم... وام گرفتم وامش به نام پدرم هست و سند گرو بانکه سندم بنام پدرمه...این خونه رو من قولنامه ای از پدرم خریدم و تمام برادرام امضا کردم زیر قولنامه رو...پدرم 80 سالشه...میخوام بدونم چکار کنم که بعد از پدر واسم دردسر نشه و کسی نتونه ادعایی کنه باید چکار کنم...مثلا میگن میتونن بیان بگن وامشو ما پرداخت کردیم و شریکیم...راهی هست...ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بهترین راه فروش وکالت نامه ای(بلاعزل)در دفتر خانه است.یاالله

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

سلام ، پیشنهاد می کنم پیرو قولنامه اقدام به تنظیم مبایعه نامه رسمی در املاک به انضمام کد رهگیری نمایید ، و حتما در دفتر اسناد رسمی اقدام به انتقال سند رسمی به نام خریدار نمایید .

یک وکیل

سلام" هر چند درستش اینست ملکی که وام مسکن داره و سندش در گروگان بانک است تا زمانی که اقساط وام آن پرداخت و تسویه حساب نگردیده و سندش فک رهن نشده خریداری نشود اما با توجّه به اینکه امروزه خريد و فروش اینگونه املاک گریز ناپذیر شده لذا پیشنهاد می شود علاوه بر تنظیم و انعقاد مبایعه نامه بین فروشنده و خریدار ، وکالت نامه رسمی بلاعزل در دفتر اسناد رسمی با تمامی اختیارات لازمه و همچنین اقرار نامه رسمی از فروشنده اخذ شود که وراث احتمالی وی هیچگونه حقی نسبت به مورد معامله و مورد وکالت ندارند و حق هر گونه ادعا و اعتراض احتمالی را در آینده از خود سلب می نمایند . ضمناً هیچ نیازی به این نبوده که برادران شما مبایعه نامه بین شما و پدرتان را امضاء نمایند مگر به عنوان شاهد معامله و نه طرف معامله .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
ضمن ارزوی طول عمر برای پدر شما با توجه به تنظیم مبایعه نامه فی ما بین شما و پدرتون معامله شما به نحو صحت صورت گرفته و برادران شما حتی با فرض اثبات پرداخت اقساط وام نمیتونن ادعای شراکت و سهم در ملک رو داشته باشن و تنها در صورت پرداخت اقساط بعد از تاریخ مبایعه نامه میتئنن از شما مطالبه وجه پرداختیشونو داشته باشند
چون در فرض سوال شما ایجاب و قبول تنها فی مابین شما و پدرتون بوده و ادعای مالکیت از سوی انها محکوم به رد است