مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه پیمانکار فردی

باسلام
خانم بنده نزدیک به ده سال تحت عنوان قرارداد خرید خدمت در واحدهای تابعه علوم پزشکی بصورت پیمانکار فردی مشغول بکار بوده است که متاسفانه تامین اجتماعی شهرستان اجازه پرداخت حق بیمه خورش رو ندادن چون گفتن پیمانکار هستی
ایا فردی که قراردادی با سازمانی داره و خودش هم داره کار میکنه میتونه حق بیمه تامین اجتماعی رو بپردازه؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر خودش نمی تواند بیمه خودش را پرداخت نماید و سازمان مربوطه باید ، حق بیمه را پرداخت نماید